Ενεργητική Ακρόαση

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Μέσα από την συνεδρία λαμβάνεις την καθοδήγηση και την υποστήριξη που χρειάζεσαι, ώστε μέσα από προσωπική δουλειά να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Τα εργαλεία της προσωπικής ευημερίας βρίσκονται μέσα σου. Εκεί, θα εμβαθύνεις, θα αφουγκραστείς, θα κατανοήσεις. Σκοπός είναι να μάθεις να μην εστιάζεις στο πρόβλημα, αλλά πως να συνεργάζεσαι καλύτερα με εσένα, για να λύσεις το πρόβλημα.

Βιωματικές Ασκήσεις Well-Being

ΘΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Με ασκήσεις ψυχικής ενδυνάμωσης και αυτογνωσίας θα ανακαλύψεις κομμάτια του εαυτού σου που δεν γνώριζες καν ότι υπάρχουν! Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον εσωτερικό κόσμο ξεκινά ενισχύοντας τα δυνατά σημεία του χαρακτήρα σου, τις αρετές και τις αξίες σου.

Audio Meditation

ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ

Οι πρακτικές Ενσυνειδητότητας αποτελούν βασικό εργαλείο για την αναδιάρθρωση της αντίληψης. Πληθώρα μελετών αποδεικνύουν τεράστια οφέλη του διαλογισμού, καθώς καλλιεργεί μια ανώτερη αντίληψη της πραγματικότητας, ενισχύοντας τις περιοχές του εγκεφάλου που έχουν συνδεθεί με θετικά συναισθήματα. Μετά το τέλος της συνεδρίας προσφέρεται ηχογραφημένος διαλογισμός, που σκοπό έχει την διεύρυνση της σκέψης και την καλλιέργεια της επίγνωσης. Η σταθερή συχνότητα των πρακτικών, γεφυρώνει την απόσταση της θεραπευτικής διαδικασίας από συνεδρία σε συνεδρία, προσδίδοντας μια συνοχή στη θεραπευτική διαδικασία.

Προσωπικός Σχεδιασμός Καθοδήγησης

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Με την ολοκλήρωση κάθε συνεδρίας, θα λάβεις τον Προσωπικό Σχεδιασμό Καθοδήγησης. Εκεί, αναγράφονται συνοπτικά τα κύρια και καίρια σημεία της συνεδρίας, που να εστιάσεις την προσοχή σου αλλά και πως να δουλέψεις με τον εαυτό σου πιο δημιουργικά μέχρι την επόμενη συνεδρία.